SQL Server & Business Intelligence
utbildning på djupet

Masterclass: Advanced T-SQL querying, programming and tuning

2015-03-09 - 2015-03-13, Addskills (Stockholm)

Boka plats

Klicka här. TILL BOKNINGEN

Intresseanmälan och frågor

Har du frågor om kursen eller är intresserad av att gå den vid annat tillfälle? KONTAKTA OSS

Masterclass: Advanced T-SQL querying, programming and tuning

Lär dig prestandaoptimering och smarta SQL-lösningar av ingen mindre än Itzik Ben-Gan. Itzik är en internationellt känd legend inom T-SQL som knappt behöver ytterligare presentation. Han är sedan många år skribent för branschtidningar och en flitig författare med bästsäljande böcker om SQL Server på sin meritlista. Han var en av världens första SQL Server MVP:er. Itzik är också anlitad som talare på de tyngsta SQL Server-konferenserna och en mycket uppskattad kursledare. Detta är ett tillfälle du helt enkelt inte vill missa.

Målgrupp

T-SQL-utvecklare, DBA'er, arkitekter och andra som skriver eller granskar T-SQL. Kursinnehållet kan tillämpas på SQL Server 2008, 2012 och 2014.

Förkunskaper

Denna MasterClass riktar sig till dig som har arbetat ett par år med SQL Server-utveckling och är certifierad som MCSA, MCTS eller har motsvarande förkunskapsnivå. Läromedlet är på engelska och kursen hålls på engelska.

Utbildningens längd

Kursen varar fem dagar

Vidareutbildning

Vi erbjuder ett flertal utbildningar om du vill fördjupa dina kunskaper i SQL Server och ordnar även anpassad utbildning för dig eller ditt företag.

PRIS

Erbjudande: Boka denna kurs senast 31/1 för endast 32 355 kr! Ordinarie pris är 35 950 kr och du sparar då 10% av kurspriset. Kursmaterial, lunch och kaffe ingår. Moms tillkommer. Kompetenskort eller avtalsrabatter kan inte utnyttjas till denna Master Class.

Innehåll

  • Logical Query Processing
  • Query Tuning
  • Multi-Table Queries
  • Grouping, Pivoting and Windowing
  • TOP and OFFSET-FETCH
  • Data Modification
  • Working with Date and Time
  • Programmable Objects
  • In-Memory OLTP

Talare

Itzik Ben-Gan är författare, instruktör och mentor. Han blev en av världens första SQL Server MVP:er 1999 och har fortsatt som MVP sedan dess. Itzik har skrivit många välkända titlar inklusive Inside Microsoft SQL Server-serien och Microsoft SQL Server 2012 High Performance T-SQL. Han har också varit talare på de tyngsta konferenserna såsom PASS Summit, PASS SQLRally, TechEd och SQLBITS.


© Copyright SolidQ Nordic AB 2019.